top of page

Historien om
Jul i Dragør

Oplev byen og Julemarkedet fra DR's julekalender "Tidsrejsen"

Hvor er tidsrejsen optaget?

Tidsrejsen er optaget i Dragør i vinterperioden 2013 og ind i januar 2014.

Året efter, 2014, rullede julekalenderen, Tidsrejsen, over danskernes TV. Læs mere om julekalenderen herunder

Læs også - levende låger

Læs også

Tidsrejsen julemarked

En Julekalender uden lige

I 2014 blev danske tv-seere præsenteret for en julekalender, der var lidt ud over det sædvanlige. "Tidsrejsen" fulgte pigen Sofie (spillet af Bebiane Ivalo Kreutzmann), der var træt af at være skilsmissebarn. Hendes største ønske var, at hendes forældre skulle finde sammen igen. Med hjælp fra en mystisk gyro, hun får fra sin opfinder-farfar, begiver hun sig ud på en tidsrejse. Her møder hun Dixie (spillet af Hannibal Harbo Rasmussen) , en dreng fra fremtiden, og sammen kæmper de mod agenter, der er på jagt efter tidsrejsende.

 

Dragør som kulisse for Tidsrejsen

Dragør spillede en central rolle i "Tidsrejsen", da serien blev optaget i byen i vinteren 2013-14. Efter optagelserne besluttede man at bevare det autentiske julemarked med de originale juleboder fra serien. Det blev startskuddet til "Jul i Dragør", som hurtigt blev et hit blandt både lokale og besøgende.

 

Mere end bare et julemarked

"Jul i Dragør" er ikke bare et julemarked; det er en oplevelse, der samler byen. Udover at være et populært julemarked for besøgende, er det også blevet et samlingspunkt for Dragørs borgere. Flere lokale butikker huser boderne, og hele byen bobler af julestemning.

 

En tradition fødes

Det unikke ved "Jul i Dragør" er, at det ikke kun er et julemarked, men også en del af en større historie, der er blevet en del af danskernes juletradition. Det er en chance for at opleve julemagien fra "Tidsrejsen" i virkeligheden og blive en del af en hyggelig tradition, der samler generationer.

 

Kom og oplev en ægte juleby

Oplev julemagien, som du kender den fra "Tidsrejsen", og bliv en del af en tradition, der samler hele byen. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Juleboderne på Jul i Dragør

Læs også

bottom of page