top of page

Levende Låger

Vi ses under lygtepælen

Det praktiske

Hvornår: Fra d. 1 - d. 24 december.

Tidspunkt: Fra klokken 17:00 - ca. 17:20 

D. 24. december: Fra klokken 11:00 - ca. 11:20

Hvor: Vi mødes under lygten på Badstuevælen.

Pris: Det er GRATIS at deltage.

Jul i Dragør - levende låger

Hvad er Levende Låger?

I hele december måned kan du komme med på vores levende julekalender "Levende Låger" som starter kl. 17:00 under lygten på Julemarkedet "Jul i Dragør" ved Badstuevælen.

 

Herfra går vi igennem Dragørs hyggelige små gader, hen til dagens Levende Låge - hvor en familie i den gamle by har pyntet et vindue smukt op.

 

Familien bestemmer helt selv, hvordan de vil pynte vinduet, hvad de vil vise frem og hvad de vil fortælle om, når vi kommer og besøger dem.

Besøget hos den levende låge, afsluttes med en fællessang eller måske endda noget hyggeligt underholdning og sommetider bydes der på lidt mundgodt eller noget varmt at drikke.

Jul i Dragør

Læs også

Juleboderne på Jul i Dragør

Læs også

Besøg Levende Låger på deres facebook side, her kan du blandt andet få daglige updates og komme helt tæt den skønne julestemning i Jul i Dragør.

Har du et hyggeligt julevindue, du har lys til at dele med Levende Låger, så kontakt butikken "Laura Ella" i gågaden, Kongevejen 13.

Den populære oplevelse tager ca. 20 minutter, hvilket betyder at mange bruger turen som en hyggelig aften gåtur med familien og måske hunden.

 

Det er en hel fantastisk måde, at nyde Dragørs smukke små gader, få en bid historie og en mundfuld vinterluft i godt selskab.

Vi glæder os til at se dig/jer

Glædelig Jul

Teamet bag levende låger
bottom of page